MAKIstyling · Verkoop- en interieurstyling

Title Image

Wie is MAKIstyling?

Laat je interieur leven!

NELLY VEERKAMP

Gediplomeerd vastgoedstyliste

Ik ben met MAKIstyling gestart toen ik bemerkte dat de markt vroeg om professionele presentaties van woningen. Styling is meer dan alleen een mooi plaatje creëren! Jullie wensen staan centraal en samen bekijken we hoe we je woning zo optimaal mogelijk kunnen presenteren. Bij voorkeur gebruik ik daarbij je eigen meubels en accessoires. Ik heb inmiddels ervaren dat een goede presentatie enorm bijdraagt aan een succesvolle, snellere verkoop én een betere verkoopprijs van je huis!

Na een loopbaan bij diverse grote bedrijven heb ik mijn hart gevolgd en van mijn passie mijn werk gemaakt. Mijn opleiding heb ik gevolgd bij het IVB (Instituut voor Binnenhuisarchitectuur) en bij House of KIKI.

“Ik vind het een uitdaging om met zo min mogelijk middelen een zo groot mogelijk resultaat te behalen. Dat is ook mijn kracht. Mijn kennis en ervaring zet ik met alle plezier in om je te ondersteunen bij de presentatie én verkoop van je woning”.

BENIEUWD WAT IK VOOR JE KAN BETEKENEN?