MAKIstyling · Verkoop- en interieurstyling

Title Image

Verkoopstyling

Laat je interieur leven!

Waarom MAKIstyling? De feiten!

Wist je dat…..

  • Huizenkopers hun zoektocht naar een nieuwe woning starten op internet? Dus de foto’s van je woning moeten direct aanspreken. Als MAKIstyling je woning verkoopklaar heeft gemaakt, dan weet je dat het goed zit.
  • De eerste maand is de kans op verkoop het grootst. Daarom is het verstandig om de woning vanaf het allereerste begin optimaal te presenteren.
  • Bovendien leert de ervaring dat woningen die door een stylist onder handen zijn genomen een hogere waardebepaling krijgen.
  • ‘De eerste indruk’ : in 80% van de bezichtigingen zijn de eerste 15 seconden bepalend!
  • Vastgoedstyling is altijd goedkoper dan een prijsverlaging.
  • Ervaring leert dat je investering in verkoopstyling door MAKIstyling in negen van de tien keer ruimschoots wordt terugverdiend!

MAKIstyling is gespecialiseerd in het optimaal presenteren van woningen waardoor bezoekers op FUNDA al na het zien van enkele foto’s de conclusie trekken: dáár wil ik gaan wonen!

Kijkers, de potentiële kopers van je huis, moeten in gedachten hun eigen meubels en spullen in jullie huis kunnen zien ‘staan’. Precies dát is nu de kunst van een woning op de juiste manier presenteren!

De frisse blik, het enthousiasme en de creativiteit van MAKIstyling gaan je daarbij helpen. Ook als je huis al langere tijd te koop staat, kan júist de inschakeling van MAKIstyling van belang zijn. MAKIstyling geeft alle pluspunten van de woning exact de benodigde aandacht waardoor er een maximaal uitnodigende sfeer ontstaat. Alle elementen worden optimaal op elkaar afgestemd met maar één doel voor ogen: een zo snel mogelijke verkoop van de woning!

EEN VERKOOPSTYLING VAN MAKISTYLING

Maakt van een kijker een koper

SFEER, INRICHTING & ACCESSOIRES

Belangrijk voor de beleving van een kijker!

WERKWIJZE

Op afspraak kom ik je woning van binnen en buiten bezichtigen en maak ik foto’s vanuit diverse standpunten. Aansluitend bespreken we samen de mogelijkheden en uitdagingen die elke ruimte biedt. We vergroten de sterke punten door kleine ingrepen. Tevens stel ik een plan van aanpak op met een aantal actiepunten zodat je dezelfde dag nog aan de slag kunt met de voorbereidingen voor de styling.

Verkoopstyling
Op de afgesproken dag kom ik de woning stylen zodat deze ’verkoopklaar‘ is. Aansluitend kan de afspraak worden gemaakt met de fotograaf van de makelaar. Voor de styling maak ik gebruik van je eigen meubels en accessoires. En om het helemaal ‘af ’ te maken, neem ik voor de fotosessie diverse accessoires mee. Desgewenst kun je deze na afloop van mij overnemen. Tevens geef ik tips hoe je de woning tijdens de bezichtigingen optimaal kunt presenteren.

MAKIstyling huis verkopen

HUIS AL LANG TE KOOP?

Goede foto’s op FUNDA nodigen sneller uit tot een bezichtiging. Staat je huis al lang te koop? Krijg je geen kijkers? Of wel kijkers maar geen bod? Overweeg je  om de verkoopprijs te verlagen? Neem dan eerst contact op met MAKIstyling. Samen kunnen we bekijken hoe we je woning beter kunnen presenteren. Vastgoedstyling loont en is aantrekkelijker dan het verlagen van je verkoopprijs!

INTERIEUR ADVIES

Huis gekocht maar je weet niet hoe je het gaat inrichten? Of ben je gewoon toe aan iets nieuws maar het ontbreekt je aan inspiratie? Ook voor interieur advies kun je terecht bij MAKIstyling. Je krijgt van mij advies op maat, 3D tekeningen en 2 uur styling. Bel of mail mij gerust als je vragen hebt.